Πιο γρήγορο PC με το Advanced SystemCare 8 ΔΩΡΕΑΝ


Το καλύτερο ''πολυεργαλείο''  από την IO bit σας βοηθά να κρατάτε τον υπολογιστή σας ''καθαρό'' απ' οτιδήποτε περιττό και στο maximum των επιδόσεων του κυκλοφορεί τώρα σε νέα ΔΩΡΕΑΝ έκδοση (8).

 

Κυριολεκτικά ''όλα σε ένα'' το Advanced System Care 8 έχει προσθέσει στις ήδη τεράστιες δυνατότητες του νέα stalwarts, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τα παλαιότερα.


Εύκολο στην εγκατάσταση, με υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας, νέα απλούστερη διεπαφή χρήστη και τη free version να μην έχει και πολλά να ζηλέψει απ' την  Pro, για την οποία πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο των 13 US $ περίπου για άδεια χρήσης σε 1 υπολογιστή (η να ακολουθήσετε τη γνωστή μέθοδο που φυσικά ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ), είναι ένα λογισμικό που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια, καθώς δεν χρειάζεστε απολύτως τίποτα επιπλέον, σε ότι αφορά προγράμματα, για ένα healthy και γρήγορο PC.


Μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα, γρήγορα και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τη




Οι παρακάτω πίνακες θα σας δώσουν μια γενική εικόνα των επιλογών που έχετε με την εγκατάσταση του  προγράμματος...






Ένα ολόκληρο περιοδικό θα μπορούσε να εκδοθεί για να περιγραφούν όλα τα specs 
που σας παρέχει το Advanced System Care 8
τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο
με απλά ''κλικ'' στο καθένα για να διατηρείτε
το browser, το μητρώο, το δίσκο, τη μνήμη
και γενικά όλο το σύστημα ''καθαρό'' .



Επίσης περιλαμβάνονται ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως η προστασία αρχικής σελίδας (πολύ χρήσιμο), προστασία περιήγησης κ.α. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί (όπως υποστηρίζει η δημιουργός εταιρία) από περισσότερους των 150.000.000 χρηστών.
So ... go on and speed up your PC...

Αφήστε σχόλια αν θέλετε κάποια διευκρίνηση, βοήθεια κ.λ.π...