Αυτός είναι ο εκτελεστής με το Καλάσνικοφ - Μικρολίμανο - Video


Η ώρα της εκτέλεσης

          
από: newsittv

Μπάκο Αρμπέρ είναι το όνομα το πραγματικό όνομα του Αλβανού μαφιόζου, δράστη του αιματηρού επεισοδίου σε κλαμπ στο Μικρολίμανο (Γκλοντιάν Αρμπέν είναι το ψευδώνυμο).
Η Ασφάλεια θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι είναι ο ίδιος που γάζωσε πριν 20 μέρες περίπου μπαρ στην περιοχή του Μεταξουργείου, με θύμα 44χρονο άνδρα και ομάδες των ΕΚΑΜ βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν σε περίπτωση που βρεθεί το κρησφύγετο του, στο οποίο πιστεύεται ότι κρύβει βαρύ οπλισμό.

Και αναρωτιέται κανείς ... εφόσον είναι σεσημασμένος, έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά και ληστεία, κυκλοφορεί με δύο ονόματα, έχετε πληροφορίες ότι φέρει βαρύ οπλισμό, ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ?  ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και δεν τον στέλνετε  από ΄κεί που 'ρθε ?... κι αυτόν κι όλα τα παρτάλια σαν αυτόν που μαζεύτηκαν εδώ και αλωνίζουν ανενόχλητα ?  

Πρέπει μήπως να είναι κόρη κανενός υπουργού το θύμα για να κουνηθείτε ? 
Σαν τον Γιακουμάτο που βγήκε και ωρυόταν στα κανάλια μόλις πήραν τη γυναίκα του στο αυτόφωρο για χρέη στο δημοσιο (κάποιες χιλιάδες ευρώ), λες και δεν ήξερε ο κύριος υπουργός, την τρομοκρατία που βιώνουν και την ταλαιπωρία που τραβάνε οι απλοί πολίτες καθημερινά για μικροποσά που οφείλουν,από τις Αρχές του Κράτους? 

Μόνο στον απλό Έλληνα πολίτη η κατά γράμμα εφαρμογή του νόμου ?
  ''Συγχαρητήρια...''